Retourbeleid

Bedankt voor het winkelen bij SHA Official. Als je niet helemaal tevreden bent met je aankoop, zijn we hier om te helpen.

Retourneren

Je hebt 14 dagen de tijd om een artikel te retourneren vanaf de datum waarop je het hebt ontvangen. Om in aanmerking te komen voor retournering, moet het artikel in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen en in de originele verpakking zitten. Je moet ook het ontvangstbewijs of het aankoopbewijs bijvoegen.

Extra niet-retourneerbare artikelen:

  • Cadeaubonnen
  • Downloadbare softwareproducten
  • Sommige gezondheids- en persoonlijke verzorgingsproducten

Restituties

zodra we je artikel hebben ontvangen, zullen we het inspecteren en je op de hoogte stellen dat we je geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen je onmiddellijk op de hoogte stellen van de status van je terugbetaling na inspectie van het artikel.

Als je retour is goedgekeurd, zullen we een terugbetaling verwerken naar de oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat je terugbetaling wordt verwerkt en dat het bedrag kan variëren afhankelijk van de oorspronkelijke betaalmethode en eventuele toepasselijke kosten.

Verzending

Je bent verantwoordelijk voor de verzendkosten en de risico's van het retourneren van het artikel. Wij raden aan om het artikel te verzekeren en/of te traceren.

Contact opnemen

Als je vragen hebt over hoe je een artikel moet retourneren, neem dan contact met ons op via info@sha-official.com
We streven naar tevreden klanten en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop. Bedankt voor het winkelen bij SHA Official!